Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Årsregnskap komplett med ligningsdokumenter

Enkelte virksomheter skal levere et årsregnskap som igjen skal sendes inn til Brønnøysundregisteret. For at et årsregnskap skal være korrekt er det en forutsetning at også resten av regnskapet er ført på riktig måte og etter alle retningslinjer.

Bokholderiet AS har lang erfaring med å utføre komplett årsregnskap med ligningsdokumenter og regnskapsførsel for bedrifter som ønsker å benytte sine ressurser på andre ting enn tidkrevende regnskapsoppgaver. Når vi tar hånd om virksomhetens årsregnskap kommer det alltid komplett med alle nødvendige ligningsdokumenter inkludert. Vi er hele tiden oppdatert dersom det kommer nye lover eller regler som omhandler årsregnskap, ligningsdokumenter m.m.

Korrekt årsregnskap

Et korrekt årsregnskap er viktig for enhver bedrift da små feil kan få store konsekvenser. Uansett hvilke oppgaver vi blir pålagt, vil vi utføre jobben grundig og med stor nøyaktighet. Vi ble etablert i 1999 og siden den gang har vi gjort regnskapsoppgaver og årsregnskap for virksomheter i alle typer bransjer. Dersom du skal starte opp en ny virksomhet tilbyr vi rådgivning med tanke på gi deg en best mulig start.

I tillegg til årsregnskap utfører vi alle tjenester du vil forvente av en kompetent og autorisert regnskapsfører. Dette inkluderer tjenester innen fakturering , lønn og lønnskjøring , rådgivning om skatt , regnskap , økonomisk rådgivning og øvrige tjenester som forventes av en autorisert regnskapsfører . Våre regnskapsførerer har lang erfaring og vil alltid bestrebe seg for å gjøre et grundig arbeid.

Ønsker du at Bokholderiet AS tar hånd om virksomhetens årsregnskap, er det bare å ta kontakt med en av våre regnskapsførere.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn