Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Pålitelig kjøring av lønn

Trenger du hjelp til kjøring av lønn? Da kan vi i Bokholderiet i Elverum hjelpe deg! Vi er en anerkjent og autorisert bedrift innen regnskap og har lang erfaring med kjøring av lønn. Bokholderiet AS ble etablert i 1999, og vi har opp gjennom tidene bistått en lang rekke fornøyde kunder med regnskapstjenester. Kontakt oss gjerne for referanser på bedrifter vi har kjørt lønn for. Bokholderiet består av fem engasjerte medarbeidere som er glødende opptatt av å yte våre kunder god service. Vi utfører våre regnskapstjenester primært i østlandsområdet.

Vi er faglig oppdaterte på kjøring av lønn

Når det gjelder kjøring av lønn er det ikke rom for feiltakelser. Selv små feil kan bety store ekstra omkostninger for bedriften, så derfor er det avgjørende at kjøring av lønn blir utført med stor grundighet og i full overensstemmelse med gjeldende lovverk og regler. Dette er vi som autorisert regnskapsbedrift opptatt av å følge, og vi bestreber å holde oss oppdaterte på lover og regler innen kjøring av lønn.

Har du spørsmål vedrørende kjøring av lønn er det bare å ta kontakt med oss .

Velkommen til Bokholderiet i Elverum.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn