Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Skatt - Vi kan hjelpe deg

Har du behov for bistand vedrørende skatt? Bokholderiet i Elverum er en autorisert regnskapsbedrift med høy kompetanse på skattespørsmål. Vi kan hjelpe deg med formulering av finansieringsplan, skatt i forhold til AS og enkeltmannsforetak, skatteforhold vedrørende omdannelse, eller skatt i forbindelse med overdragelse og salg. På alle disse områdene er det nødvendig å forholde seg til et omfattende regelverk.

Vi har høy kompetanse på skatt

Skatt kan virke uoversiktlig for mange bedrifter - men dette er noe vi jobber med til daglig. Vi har høy kompetanse når det gjelder skattespørsmål. Som en seriøs og autorisert regnskapsbedrift er vi opptatte av å holde oss oppdaterte på endringer innen dette omfattende og kompliserte området. Skatt har avgjørende betydning for bedrifters økonomi, og Bokholderiet kan veilede deg vedrørende økonomiske fordeler og ulemper forbundet med forskjellige skatteregistreringer.

Har du spørsmål vedrørende skatt er det bare å ta kontakt med oss. Vi holder til på Vestad i Elverum .

Velkommen hos Bokholderiet.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn