Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Firmaetablering

Å etablere en ny bedrift kan føles uoversiktlig og som en vanskelig prosess. Vi i Bokholderiet har lang erfaring med rådgivning rundt firmaetablering i Elverum, Hedmark og landet for øvrig. Vi kan bistå med etablering av ENK, AS, ANS og DA.

Når man registrerer virksomheten sin i offentlige registre, er det en rekke formaliteter som må på plass. Vi hjelper deg med å få en oversikt over disse, og bistår deg både med oppføring i de offentlige registrene, og rådgivning innen viktige elementer som arbeidstakerforhold, skatt, forsikring og merverdiavgift. I tillegg kan vi være rådgivende ved utvikling av forretningsplan, forretningsdokumenter og styresammensetning. Dette, for at du skal føle deg trygg på at alt skjer etter gjeldende lover og retningslinjer.

Regnskapstjenester og økonomisk rådgivning etter firmaetablering

Når firmaet ditt er etablert har du sannsynligvis mange jern i ilden. Som næringsdrivende er du bokføringspliktig, noe som betyr at du er pliktig til å registrere inntekter og kostnader, som siden skal danne et korrekt grunnlag for skatte- og avgiftsbehandling. Det er ingen krav til at regnskapsfører skal benyttes, men vi hjelper gjerne til med å sørge for at alt går riktig for seg. Om firmaet er regnskapspliktig, gir vi deg selvfølgelig gjerne råd når det gjelder årsregnskapet

Ta en titt på våre øvrige regnskapstjenester for å få et innblikk i hvordan vi kan bistå deg.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn