Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Regnskapsføring og rådgivning

Behøver du noen med kompetanse på regnskapsføring, kan vi helt sikkert hjelpe deg. Bokholderiet AS har arbeidet med regnskapsføring siden 1999 og siden den gang har mange kunder nytt godt av våre tjenester. Vi fokuserer på alltid å gjøre en grundig jobb og sørge for en korrekt regnskapsføring.

For mange bedrifter og virksomheter er det tidkrevende å selv utføre regnskapsføring. I tillegg skal man være oppmerksom på at det nærmest hvert år kommer nye lover og regler som skal følges. Om virksomheten overlater regnskapsføring til oss, vil vi sørge for at deres regnskap alltid vil være utført korrekt og etter myndighetenes lover og forskrifter.

Dere velger selv om vi skal stå for alt av regnskapsføring eller om dere kun vil at vi skal utføre enkelttjenester som lønnskjøring, fakturering, skatt, årsoppgjør eller ligningsdokumenter. Uansett hva dere velger, lover vi å alltid utføre oppdraget på en korrekt måte.

Regnskapsføring for alle bransjer

Våre regnskapsførere har erfaring fra mange forskjellige bransjer, så uansett hva slags virksomhet du har kan vi utføre regnskapsføring for deg. Dersom du går med planer om å starte opp en ny virksomhet, vil vi gjerne ønske deg velkommen til en rådgivning der vi sammen finner ut av hvordan du skal få en best mulig start.

Ønsker du at vi sørger for virksomhetens regnskapsføring er det bare å ta kontakt med Bokholderiet AS.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn