Logg inn

Logg inn med ditt passord for å redigere hjemmesiden!

Skriv inn epostadressen din (må være den som er registrert på Mekke), og trykk på "Send meg passord" for å bli tilsendt nytt passord på epost.

Hopp til innhold

Elektronisk bilagshåndtering fra Bokholderiet AS

Hos oss blir alle bilag skannet digitalt og lagret på en sikker plassering og alle rapporter, lønnsbilag mm. blir utsendt per epost. Vi tilbyr derfor elektronisk bilagsbehandling for våre kunder, noe som bidrar til en enklere hverdag for deg og din bedrift.

Hva er elektronisk bilagshåndtering?

Ved elektronisk bilagshåndtering og bruk av elektronisk dokumentarkiv vil du som kunde kunne kutte ut dine fysiske papirpermer og heller ha tilgang til alle dine regnskapsdata og dokumentasjoner tilknyttet din virksomhet online.

Når bruker man elektronisk bilagshåndtering?

Alle papirbaserte dokumenter, som faktura, lønnsslipper, rapporter tilknyttet ditt kassasystem eller kvitteringer for utlegg/kjøregodtgjørelser kan sendes og lagres elektronisk. Vi håndterer dine inngående faktura ved å motta dem direkte fra din leverandør og sender dem til deg for elektronisk attestasjon. Du kan selv velge om du vil skanne regnskapsbilag direkte til regnskapssystemet eller sende dem via mail til oss.

Hvordan bruker man dette systemet?

Systemet er svært fleksibelt, både for kunde, deg og våre autoriserte regnskapsførere. Det er lagt til rette for at du som kunde kan skanne og lagre dine egne interne dokumenter. Her har du muligheten til å sette opp index for eget arkivsystem. Alle lønnsslipper kan sendes elektronisk, og fakturasystemet vi benytter utsteder faktura i PDF og elektronisk format, i tillegg til andre formater. Der det er mulig ønsker vi å integrere ditt kassa- og fakturasystem mot våre løsninger slik at vi unngår manuelle prosesser.

Hvem passer dette systemet for?

Systemet passer for absolutt alle bedrifter, store som små. Selv om vi tilrettelegger for elektronisk bilagshåndtering er det mange der ute som ønsker papirhåndtering, og da tilpasser vi oss det.

Hvorfor bør man bruke dette systemet?

Når vi har skannet bilagene, blir de makulert. Det betyr at du slipper å ha hyllene fulle av bilagspermer eller ha fulle og halvfulle plastposer med bilag liggende og slenge. En elektronisk løsning av ditt regnskap er i takt med utviklingen i tiden. Totaltsett gir dette systemet både miljøgevinst, trygghet, mindre risiko for rot med bilag og generelt bedre totaloversikt i regnskapet.

Ta kontakt med oss i dag, dersom du ønsker å vite mer om elektronisk bilagsbehandling.

Motta tilbud i dag

Del denne siden med andre!

Share on FacebookShare on Twitter

Logg inn